Post by mistpakesari on Feb 7, 2022 21:57:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begalinių taškų įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
Danius lks
Siaubinga „Slither io“ versija, verčiau įsigykite „slither io“, nes tai smagu
Snake.io แอ็กชัน cewy
Oho, kaip šaunu, man patinka snake.io, yra daug skinų ir daug įvykių 🕶🕶🕶taip gera ir taip nuostabu! snake.io yra geras žaidimas, aš neištrinsiu snake.io😣😣😣. Galime daug atgaivinti🙂. snake.io yra toks įdomus nei slither.io ir sliekų zona. Mes galime būti snake.io lyderių sąrašo viršuje! .io pavadinimas yra gyvatės legendos
MultiCraft — Build and Mine! Przygodowe vvn
Geras žaidimas, bet sulėtinkite reklamą, kiekvieną kartą, kai gausite daugiau nei 100 balų (kas net nėra toks didelis dalykas), jis paklaus, ar norite atgaivinti žiūrėdami reklamą, ar ne, nesvarbu, ką pasirinksite. vistiek rodyti reklamą. Aš turiu galvoje, kad puiku, kai retkarčiais pasirodo iššokantis skelbimas, bet dieve, jų tiek daug. Tai vienintelė priežastis, kodėl skiriu 3/5, kitu atveju duočiau solidų 5/5
Super
5 žvaigždutės, jei turėtų būti pauzės mygtukas, nes paskutiniame žaidime surinkau 44926, po to noriu dirbti ir priverčiu save sustabdyti žaidimą. Labai liūdna dėl savo aukšto rezultato
Išskyrus mano ranką, kurią traukia mėšlungis, ir nykščio oda yra šiek tiek apšviesta, tai puikus iššūkių reikalaujantis žaidimas, spalvingas, lengvas ir tiesiog kažkas lengvo, kol laukiate bet ko.
Šaunus žaidimas!
Pats geriausias visų laikų žaidimas, bet problema turėtų spėti užbaigti, jei skirs laiko, bus geriau AČIŪ!
Gun Battle 2 - Nemokami žaidimai internete
Geras žaidimas ir valdikliai yra puikūs, BET man nepatinka tai, kad žaidžiate prieš robotus, o ne tikrus žmones – NEATSAKYKITE Į ŠIĄ PRANEŠIMĄ TA PAČIU KOPIJUOJANT ĮKLJUOTĄ PRANEŠIMĄ, KAIP VISOS KITOS ŽEMOS ŽVAIGŽDŽIŲ APŽVALGOS!!! (Sakydami: „Kodėl manote, kad žaidžiate robotais? Parašykite mums el. laišką“) tiesiog ištaisykite reikalą, kad visi galėtume žaisti! Noriu žaisti su draugais, be to, tai tampa gana paprasta, nes tai nėra tikras internetinis žaidimas. Priklausomybė nuo FWI nėra gramatiškai teisinga, priklausomybė yra teisinga terminija.
Snake.io Toiminta bji
Žaidimas smagus, tačiau sėkmės ieškant tikrų žmonių. Kuo daugiau žaisite, tuo labiau suprasite, kad niekas, apie kurį pasakojate, nėra tikras.
Tik dėl linksmo žaidimo prastovos problema išsikrauna baterija ir telefonas labai įkaista
Man tai patinka, kad taip smagu. Odos yra tokios šaunios, kad turėtumėte tai išbandyti. Įvertinau jį penkiomis žvaigždutėmis, nes tai geras žaidimas.
Atsisiųskite „Stickman Legends-Shadow Fight Premium Offline Game 2.4.95 Mod“ nemokamą apsipirkimo APK, skirtą „Android“.
Blogiausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Per daug nesąžininga ir net negaliu nužudyti robotų, kai jie atsitrenkia į mano kūną, tai tiesiogine prasme nužudo mane, o ne aš nužudau robotą.
Žaidimas yra įdomus ir įtraukiantis, tačiau skelbimai yra juokingi. Tiesiogine prasme turite žiūrėti 30+ sekundžių reklamą po kiekvieno turo (o kartais ir prieš IR po). Žinau, kad jie turi užsidirbti pinigų parduodami skelbimo vietą (arba pardavinėdami versiją be skelbimų), bet eik!?! Tai tiesiog per daug!!! Žaidimas lengvai padidėtų iki 4 žvaigždučių, tiesiog sumažinus pasikartojančių reklamų skaičių. Atnaujinimas: jie atsakė į mano apžvalgą teigdami, kad rodo skelbimus, kad žaidimas būtų nemokamas visiems žaidėjams ir leistų atnaujinti. Gerai. Pirmoje apžvalgoje pripažinau būtinybę būti pelningu verslu. Bet jei padavėjas restorane bandys man parduoti desertą, jam nepavyks, kai po kiekvieno kąsnio įsmeigs meniu į veidą!!! Tiesiog valgysiu kitur.
atsilieku tiek, kad net negalėjau pradėti žaisti
Puikus žaidimas Daugelis žmonių skundžiasi reklamomis, todėl tiesiog išjunkite internetą
Buvo tikrai smagu žaisti renginius... Kol negavau atlygio iš paskutiniojo. Gavau 50/200 vietą, o pasibaigus renginiui buvau paragintas sumokėti už paskutinį atlygį, nors turėjau jį gauti nemokamai. Jaučiasi žuvingas ir šiek tiek apgaulingas.
Tai yra blogai, nes aš visada mirštu, o kai aš esu didelis, jie mane nužudo, aš patarčiau tau žaisti žaidimą, kuris yra panašus į šį, bet tu negali mirti
Koks Slither.io apiplėšimas! Jie pažodžiui išsiunčia erzinančius ir (arba) šlykščius skelbimus, kai tik mirsite! KIEKVIENA. DANG. LAIKAS. Blogiausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau, nes jūs nuolat pralaimite ir yra milijonas skelbimų! Neatsisiųskite šio žaidimo KARTOJU, NEATSISIŲSTI ŠIO ŽAIDIMO!
Aš tiesiog myliu šį žaidimą. Vienintelis dalykas, kuris stabdo, yra skelbimai. Aš turiu galvoje, kad žiūriu skelbimą, jei nori dar vieno kadro, bet net jei ir nereikės žiūrėti skelbimo. Galbūt keiskite kiekvieną žaidimą į kiekvieną kitą arba kas 2 žaidimus. Supratau. Skelbimai yra būdas užsidirbti pinigų, bet taip pat gali būti būdas prarasti žaidėjus.
Jokių klaidų! Jokių defektų, taip pat labai paprasta! Rekomenduoju žaisti, jei nuobodu
Padorus laiko švaistymas. Jautrūs valdikliai, kai gyvatė mažesnė, bet kasdieninis žaidimų skaitiklis išjungtas. Aš žaidžiau du kartus per dieną 21 dieną, o šį rytą vėl nusistačiau į 1 dieną. Taip apmaudu. Ne toks ištikimas. Tada visos kampanijos, kurias norite paleisti – laikykite tai skelbimu, kad gautumėte kitą priedą. Rekomenduokite, jei norite pramogų, nedarykite reklaminių kampanijų ir tiesiog žaiskite įprastą žaidimą lėktuvo režimu, jei norite tik šiek tiek linksmybių ir gaišti laiką.
Linksma, bet nuspėjama. Kai suprantate, kaip robotai juda (arba suprantate, kad jie yra tik robotai), jie greitai pasensta. Renginiai yra įdomūs, bet norėčiau, kad būtų galima atrakinti daugiau skinų. Yra daug kur tobulėti, bet yra potencialo.
Snake.io Toiminta bji
Geras žaidimas būtų geresnis, jei būtų naujos gyvatės odos, per daug skelbimų. GODUS. kad visi žinotų, jei atsisiųsite šį žaidimą, po kiekvienos mirties gausite skelbimą. Tiesą sakant, galvoju žaisti kitą panašų žaidimą, nes skelbimai eikvoja per daug mano laiko
Labai smagu, be problemų ir retai jokių priedų! Patinka, darykite daugiau!
Tinka gaišti laiką. Skelbimai yra erzinantys, kai pristabdo jūsų muziką / vaizdo įrašus ir yra labai dažni. Žaidėjai ir ai nėra tokie sudėtingi.
Netyčia pašalinau žaidimą, įdiegiau iš naujo ir dabar mano pažanga prarasta. Visos mano atrakintos odos dingo. Negaliu suprasti, kaip juos susigrąžinti.
Iš pradžių atrodė, kad tai smagus žaidimas, bet po kurio laiko nusibosta. Kai esi didelis, nebelieka ką veikti. Tu tiesiog klaidžioji aplinkui ir tai visiškai nuobodu. Būtų gerai, kad būtų užduočių ir įvairių nuotykių. Ir šis kobros (toks) iššūkis taip pat tikrai nuobodus. Trūksta motyvacijos
Žaidimas yra geras, išskyrus simbolius ir greitį, greitį, kai prarandate pusę kūno, o oda nėra pati geriausia. Aš atsisakau snake.io, tai daug geriau.
Geras žaidimas. Būtų dar geriau, jei kiti žaidėjai (kurie, kaip suprantu, dabar yra botai) galėtų viršyti 2–3000. Pasiekiau 50 000+ ir dabar jaučiuosi taip, lyg konkurencijos nebūtų. Atsibodo matyti šaunų vaikiną, Claire, Joanne ir žaidėją 360. Nuobodu 😴
Smagu kai neturi ką veikti.
Sveiki, kai pirmą kartą įdiegiau ir užlipau, negalėjau pajudėti, todėl numiriau. Bandžiau pajudėti 70 kartų😡😡, bet nepavyko!!! Aš net išjungiau telefoną ir paleidau jį iš naujo!!! Aš jį pašalinau, o tada įdiegiau, tai užtruko 18 valandų ir niekas nepasikeitė😡😡😡!!!Taigi, kas skaito šiuos komentarus, prašome patikrinti savo įrenginį. Nes nežinau, ar tai mano telefonas, ar ne. Taigi pataisykite tai, nes mačiau, kaip mano mama žaidžia, ir tai atrodo gana smagu. AČIŪ
Kai kurios reklaminės programos įsidiegia pačios ir tai yra bjauru.