Post by mistpakesari on Feb 7, 2022 21:54:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πολλές παραβιάσεις πόρων ▞▞▞
▞▞▞ Last Day on Earth: Survival 2022 version ▞▞▞
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά με την επόμενη ενημέρωση θα πρέπει να το κάνετε όταν ένας φίλος μπορεί να μοιραστεί το ίδιο σπίτι με τον πρώτο χαρακτήρα που λαμβάνετε όταν ξεκινάτε το παιχνίδι. Συμπληρώνω ότι θα ωφελούσε και τους δύο παίκτες και θα έκανε το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. Πιθανότατα θα λάβει επίσης περισσότερες λήψεις. Απλά μια πρόταση.
Last Day on Earth: Survival แอ็กชัน wccu
7 Λέξεις 4.49 APK Mod - Games - AndroidHappyMod
Συνολικά είναι καλός, ο χάρτης, το gameplay, η μηχανική και επίσης μπορεί να μπορείτε να διορθώσετε το joystick σε μια σταθερή θέση, αυτό θα ήταν καλύτερο και μερικά σφάλματα όπως το κολλημένο πτώμα στον τοίχο σε αποθήκες.
Λέει συνέχεια ότι πρέπει να ενημερώσω το παιχνίδι αλλά έχω την πιο πρόσφατη έκδοση ακόμα και όταν τσέκαρα το app store δεν μου δείχνει ενημερώσεις, τι φταίει το παιχνίδι σου μόνο όταν άρχισα να το απολαμβάνω το έβγαλες.
Πολύ ωραίο παιχνίδι Εκτός από κάποιο bux
Μόλις ολοκλήρωσα την αποστολή RP για να αποκτήσω γκάζι στο επίπεδο 51 και ελαστικά τροχών στο επίπεδο 52. Αλλά η σεζόν 18 τελείωσε. Τουλάχιστον θα πρέπει να ειδοποιήσετε πριν τελειώσετε τη σεζόν. Τώρα δεν παίζω αυτό το παιχνίδι περαιτέρω.
Απλώς κάντε πιο εύκολο να αποκτήσετε μοτοσικλέτα και πλήρη αυτοκίνητα.
Λυπάμαι που λέω ότι είμαι πολύ λυπημένος με την τελευταία ενημέρωση το φαγητό πώς είναι η δουλειά δεν είναι χρήσιμο πλέον ήταν πιο ωραίο πριν από τώρα με την υγεία 😒😒😒☹️☹️☹️ Και είναι πολύ ακριβό μας αρέσουν οι καλές προσφορές 😬😬😬
Last Day on Earth: Survival پرتحرک bxh
Καλο το παιχνιδι αλλα αν τελειωσε το ενεργεια βλεπει ς διαφημισεις για λιγο και μετα σου ζηταει να αγορασεις μονάδες αν θελεις να συνεχίσεις.
Είμαι απλώς ένα θηρίο σε αυτό το παιχνίδι💤 Επεξεργασία: αυτές οι σεζόν πρέπει να ξεκινούν πιο συχνά, χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να φτάσετε σε μια νέα σεζόν, καθώς και σε όλα αυτά, Επεξεργασία#2: Μόλις διάβασα μια άλλη οι κριτικές και ειλικρινά συμφωνώ, χρειαζόμαστε απεγνωσμένα την εφαρμογή του multiplayer σε αυτό το παιχνίδι. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Παίξτε λίγο για να κερδίσετε, αλλά με το να σας πληρώσω καταστρέψτε λίγο το παιχνίδι Παίζω εδώ και 3 εβδομάδες και είμαι εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι, η φυσική και τα γραφικά είναι 10/10 ρεαλισμός 10/10 Έχω κάνει όλη την οικογένειά μου να παίξει εθισμένος. Τριμμένο λίγο σκληρά, αλλά το ταξίδι πρέπει να κοντύνει λίγο
Πώς να βγείτε από τον κρατήρα στο Last Day on Earth: Survival; ▷ ➡️ Πώς να βγείτε από τον κρατήρα στο ... σαφώς για συσκευές σεiOS'όσο και για'Android''.
To game αυτό είναι πολύ καλό είναι survival και πρέπει να παίζεις Κάιρο για να γίνεις καλός αυτά τα παιχνίδια μου αρέσουν εμένα το κακό είναι ότι 1)δεν είναι εύκολο να βρεις παίχτες κανονικούς και βρίσκεις μόνο ζόμπι σε Καπία place 2)η μηχανή θέλει καποια εργαλεία που δύσκολα βρίσκονται 3)περνάς αργά επίπεδα και αυτό μπορεί να μην είναι καλό για κάποιους και 4)καλό θα ήταν να βαλθεί ένα δωρεάν πάσο γιααυτούς που δεν θέλουν να βάλουν λεφτά Παρόλα αυτά το παιχνίδι είναι πολύ καλό και για αυτό έβαλα 5*Αυτά
Last Day on Earth: Survival कार्रवाई qki
Παίζω εδώ και μερικές εβδομάδες και το παιχνίδι ήταν υπέροχο στην αρχή πολύ διασκεδαστικό, σας κρατά το ενδιαφέρον. Τώρα δεν μπορώ καν να φορτώσω το παιχνίδι και δεν μπορώ να ελέγξω τη βάση μου, την κατάσταση των κιβωτίων του σκύλου μου ή οτιδήποτε άλλο. Σχεδόν απεγκατάσταση, καθώς το παιχνίδι δεν φορτώνεται ποτέ ούτως ή άλλως, από τότε που έγινε η πιο πρόσφατη ενημέρωση. Έχω εκκαθαρίσει την προσωρινή μνήμη πολλές φορές και δεν κάνει τίποτα.
Είναι πολύ σπαστικό να κάνει τόσες ώρες να φορτίσει η ενέργεια και όταν είναι να πεθαίνει να χάνεις όλα όσα μάζεψες και να ψάχνεις το πτώμα σου και αν το βγάλει ... από ζόμπι ενώ έχω 1 μέρα που το ξεκίνησα πως στο διάολο θα φτιάξω παγίδες όταν δεν είναι ακόμη διαθέσιμες για να τις φτιάξω ; ...
Λοιπόν, είναι ένα καλό παιχνίδι για να παίζεις μόνος σου, αλλά αν θέλεις να παίζεις με φίλους πρέπει να πληρώσεις. Σαν παιχνίδι είναι δύσκολο και πολλές φορές μπορεί να γίνει απίστευτα βαρετό, επίσης έχει μέσα στο στοιχείο του pay to win, όχι όσο αλλά παιχνίδια αλλά έπρεπε να το αναφέρω.
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα. Είναι πολύ βαρετό και μονότονο η κάθε 24ωρη επίσκεψη της ορδής των ζόμπι. Θα ήταν πολύ πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό αν ήταν κάποιο τυχαίο γεγονός και όχι κάτι προγραμματισμένο. Η έννοια της μάγισσας είναι λίγο περίεργη.
Last Day On Earth: Survival
Επιβίωση τελευταία μέρα στη γη. Λήψη Last Day on Earth
Για τους προγραμματιστές παίζω αυτό το παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είμαι απογοητευμένος από όλα τα σφάλματα που δεν διορθώνετε στην οθόνη φόρτωσης, και τώρα εμφανίζεται για ενημέρωση, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση στο play store, διορθώστε αυτά τα σφάλματα ή διαγράψτε το παιχνίδι
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: ΔΡΑΣΗ ... Marvin attempts to blow up the earth Daffy has to save the day with mixed results. ... Maggie learns a survival tactic from Negan.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά οι συνεχείς ορδές που καταστρέφουν τα πάντα είναι απλώς ενοχλητικό, πρέπει να αναβαθμίσετε τα πάντα σε πέτρα και δεν μπορώ να φτάσω στο δάσος βελανιδιάς γιατί χρειάζομαι ένα ATV, όπως σοβαρά;, ελέγχει 2 χαρακτήρες που δεν φαίνονται καν να είναι η δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων ενδιάμεσα καταλαμβάνει κυριολεκτικά όλο σας τον χρόνο, πανοπλίες και όπλα που κοστίζουν μια περιουσία για να αλέσετε την αντοχή του λιωμένου όπως το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Αν δεν θέλετε να πληρώνετε συνεχώς πραγματικά χρήματα για εξοπλισμό, ετοιμαστείτε να χάσετε όλο τον χρόνο σας με αυτό.
Παίζω αυτό το παιχνίδι για πάνω από 2 χρόνια. Θα συνεχίσω να παίζω Thx για να κάνω ένα καλό παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, ωστόσο, η φόρτωση της οθόνης απαιτεί πολύ χρόνο. Και επίσης όταν θέλω να πάω στον κρατήρα, λέει απλώς "Εισαγωγή τοποθεσίας" για 15 λεπτά συνεχόμενα
πληρώστε για να κερδίσετε. αν δεν πληρώσετε, πάρτε τα καλύτερα αντικείμενα, δεν μπορείτε να επιβιώσετε σε αυτό το απαράδεκτο περιβάλλον
Ειναι ενα πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα εχει προβλημα και δεν φορτωνει για να μπορέσω να παίξω παρακαλω φτιαξτε το ώστε να μπορεσω να το ξανα αυτο το υπεροχω παιχνιδι
Πραγματικά βρίσκω αυτό το παιχνίδι πραγματικά καθηλωτικό, έχει πολλή έκρηξη σε ένα αληθινό παιχνίδι ζόμπι, την πρόκληση να αντιμετωπίσεις τις ορδές που έρχονται μετά από 24 ώρες, να μαζεύουν τρόφιμα και προμήθειες, πόνο που κρατά ενεργά ενέργεια για ταξίδια κ.λπ. Όλα αυτά κάνουν το παιχνίδι υπέροχο, αλλά παρακαλώ την οθόνη φόρτωσης😩.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Στην αρχή ήταν καλό μετά γίνεται πολύ βαρετό! Οι πόροι που χρειάζεστε είναι πάρα πολλοί για κάποια πράγματα και δεν μπορείτε να τους υπακούσετε από πουθενά στον χάρτη. 2 ο κρατήρας είναι ένα αστείο. 3 νοιάζονται μόνο για τα χρήματα, είναι αμοιβή για να κερδίσεις το παιχνίδι. Και τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, δεν σχεδιάζουν να το βελτιώσουν γιατί πολλοί άνθρωποι δεν μπαίνουν στον κόπο να μιλήσουν πραγματικά γι' αυτό.
Ενημέρωση: Εντάξει, επικοινώνησα με την υποστήριξη και η Εύα ήταν πολύ χρήσιμη. Νομίζω ότι είναι η πιο ανταποκρινόμενη εκπρόσωπος σέρβις ποτέ! Δεν εγκατέλειψε το πρόβλημά μου και πραγματικά δούλεψε μαζί μου και έκανε τον λογαριασμό μου να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση! Τώρα έχω όλη μου την πρόοδο! Εντάξει, μετά από 1 χρόνο περίπου, όλα τα πράγματα που αγόρασα είχαν φύγει, ο χαρακτήρας μου επέστρεψε στο Επίπεδο 8. Λοιπόν, όλα τα IAP που αγόρασα, τα σνακ για τα σκυλιά μου, τα σκυλιά μου, το effin ποδήλατό μου, το EFFIN' BIKE! Φίλε, πέτυχες από 5 αστέρια σε 1 αστέρι για μένα!
Ποιος χρειάζεται πολύς χρόνος για την ενημέρωση του διακομιστή;
Space shooter - Galaxy attack آرکیڈ nkm
Ναι, το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά τα υλικά είναι πολύ σπάνια και όταν τα χρησιμοποιείτε στη χειροτεχνία είναι πολύ ακριβό, αλλά συνολικά είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι
Πραγματικά 💘 το παιχνίδι είναι μόνο αν είχαμε γάτες ή περισσότερα σκυλιά, αλλά αν μπορούσαμε να έχουμε γάτες, σκέφτομαι ότι θα τριγυρνούσαν και θα υπερασπίζονταν το σπίτι σας σαν κουτάβι, θα ήταν ωραίο να πρέπει να μεγαλώσουμε ένα γατάκι και αν θα θέλαμε θα ήταν καταπληκτικό να βρείτε κιβώτια για γατάκια σε dropbox και επίσης πάνθηρες και λύκους ως κατοικίδια
Απλά τέλειο!
Φανταστικό, αλλά θα ήθελα να πω ότι για να φτιάξεις το ATV για παράδειγμα πρέπει να μαζέψεις ΠΟΛΛΑ κομμάτια κάνει δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς να ξοδέψεις τουλάχιστον 50 ευρώ για υλικά.😠😠προσωπικά παίζω αυτό το hg America από το 2017 και ακόμα μαζεύω τα τελευταία μου. Έχω κολλήσει για αυτό!!! παρακαλώ φτιάξτε το!!!
χάλια σε πετάει συνεχώς εξω
Ενώ η εμπειρία εκτός σύνδεσης ήταν πολύ διασκεδαστική, οι βάσεις στις οποίες επιδρομείς δημιουργούνται με βοήθημα και δεν υπήρξε ρεαλιστική επιδρομή πραγματικών ανθρώπων με πραγματικές βάσεις. αφαιρεί μέρος του κινδύνου και του ρεαλισμού. Προσθέτουν ακόμη και ονόματα που ακούγονταν σαν να τους είχαν δώσει οι άνθρωποι, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είναι online και κανένα είδος κινδύνου για το όλο θέμα. Αν το παιχνίδι ήταν το μόνο που προσποιείται ότι είναι, θα έπαιρνε 4 ή 5 αστέρια. Επεξεργασία: Δεν το ήξερα για αυτό, ευχαριστώ,
Μετά από 4 χρόνια ένα έχω να πω... Το πιο unfair game ever... Εσκεμμένα δεν σε αφήνει να βρεις ένα αντικείμενο που χρειάζεσαι για να τελειώσεις κατι και πολλές φορές περιμένεις μήνες μέχρι να το βρεις... Τα δώρα που σου δίνει είναι ΠΑΝΤΑ άχρηστα και για να ανοίξεις το μεγαλύτερο μέρος του χάρτη χρειάζεσαι αρκετά χρόνια... Πολύ κόπος και χρόνος χωρίς ουσία...
Περιγραφή · Είστε μόνοι απέναντι σε άλλους παίκτες και έναν στρατό από νεκρά ζόμπι στο Last Day on Earth Survival δράσης RPG shooter. · Βελτιώστε τις δεξιότητές
connecting to server connecting to server connecting to server και μετα απο αυτο οτι ειμαι συνδεμενη απο αλλου ενω ΔΕΝ Ο Τ Ι ΝΑΝΑΙ
Με λίγα λόγια, το παιχνίδι δεν αξίζει τον χρόνο σας. Το μαλλί είναι ακραίο. Η αμοιβή για να κερδίσετε προσφορές είναι τρομερή. Οι δωρεάν διαφημίσεις είναι στημένες. Τα γεγονότα έχουν επίσης αποδειχθεί στημένα στο παρελθόν. Το Atv είναι αδύνατο να το αποκτήσετε χωρίς να πληρώσετε, αυτό σημαίνει ότι ένα τεράστιο κομμάτι του παιχνιδιού είναι κλειδωμένο πίσω από ένα paywall. Οι προγραμματιστές δεν φαίνεται να έχουν κίνητρο να κάνουν κάτι για να διορθώσουν το παιχνίδι τους και να το κάνουν πιο προσιτό στους παίκτες f2p. Δεν υπάρχει εβδομαδιαίο σύστημα επιβράβευσης. Το Boat είναι σχεδόν αδύνατο 2get.Το παιχνίδι είναι απλώς μια μεγάλη σπατάλη δυνατοτήτων.
Παιδιά αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως φοβερό. Μιλάω για γραφικά που οργανώνουν την επιβίωση αλλά το βαθμολόγησα με 4 αστέρια γιατί χρειάζεται τεράστιο χρηματικό ποσό για να το παίξετε χωρίς πρόβλημα και να το κάνετε γρήγορα. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΜΕ ΤΑ ΛΑΜΠΑ!!! ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ!! ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ;;; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ
Γεια σας πρώτα πρέπει να πω ότι το παιχνίδι είναι υπέροχο. Θέλω να σας ενημερώσω για ένα πρόβλημα όμως. Από την τελευταία ενημέρωση έχασα συμβάντα αφίσας, καθημερινές εργασίες κ.λπ. Ξέρω για τον οδηγό επιβίωσης που ήταν περιορισμένος χρόνος, αλλά οι καθημερινές εργασίες νόμιζα ότι ήταν μόνιμες. Παρακαλώ πώς μπορούμε να το διορθώσουμε;